Ook op zoek naar een scorende website of webshop?


Een goede website of webshop betekent niet de mooiste of meest unieke site. Een SEO-website is een tegenwoordig HET middel om gratis bezoekers op uw site te krijgen. Om dat te doen moet uw site op de belangrijkste zoekwoorden hoog scoren. 96% van de klanten komen via Google binnen. En daarvan leest 80% niet verder dat de eerste pagina. Het is dus belangrijk om met de belangrijkste zoekwoorden de top 10 positie binnen google te halen. Dat is moeilijk, want er kunnen er immers maar 10 staan. Wij kunnen u daarmee helpen, zoals wij stravaganza ook hebben geholpen.

Wij hebben de site van Stravaganza.nl qua kleur en ontwerp naar wens van Debby ingericht en 7 december afgeleverd. Door gedurende 2 weken dagelijks contact te houden en verbeteringen aan te brengen, is de site nu naar wens. Zowel op de voor- als achtergrond is de site geoptimaliseerd om klanten te vinden, maar ook te behouden. Vooral wat er op de "achtergrond" gebeurt is belangrijk, en daar houden wij ons vooral mee bezig. De komende 3 maanden zal de site door Google geranked worden en daarna door ons nogmaals onder handen worden genomen. Ook zullen wij nog 1 x bij elkaar komen om samen de puntjes op de i te zetten.

Stravaganza.nl stond voor deze tijd met geen enkele zoekterm in de top10 van Google. Er kwam dus geen enkele klant via de Google op de website. alles draaide puur via Facebook en mond op mond reclame. Dit moest dus veranderen!


De belangrijkste zoektermen voor Stravaganza.nl ziet u hieronder!

Zoektermen met een plek 1 notering na 4 maanden:
 • Fotostudio: Stravaganza staat na 3 maanden LANDELIJK op plek 2 in Google!
 • Fotograaf Ridderkerk: stravaganza staat na 4 weken op plek 10 in Google. Na 4 maanden op plek 1!
 • Fotostudio Ridderkerk: Stravaganza staat na 3 dagen al op plek 2 in Google en op 1 in Google maps. Na 3 maanden op plek 1!
 • Kinderfotograaf Ridderkerk: Stravaganza staat na 4 weken met 2 pagina's in de top 10. Op plek 3 en 4. Na 3 maanden op plek 1!
 • Fotograaf gezocht Ridderkerk: Stravaganza staat na 3 maanden op plek 1!
 • Prijslijst fotograaf Ridderkerk: Staat Stravaganza na 4 dagen al op plek 4 in Google. Na 4 maanden op plek 1
 • Kidsstudio Ridderkerk: na 4 maanden op plek 7,6,5,4,3,2 en plek 1! in Google.
Overige zoekwoorden:
 • Babyfotograaf Ridderkerk: na 3 maanden op plek 2 in Google.
 • Fotografie Ridderkerk: Stravaganza staat na 3 dagen al op plek 5 in Google
 • Fotografen Ridderkerk: Stravaganza staat na 6 dagen al op plek 6 in Google
 • Bruiloft fotograaf Ridderkerk: Stravaganza staat na 3 dagen al op plek 6 in Google. Na 3 maanden op plek 5!
 • Zwangerschapsreportage Ridderkerk: na 4 maanden plek 5
 • Fotograaf Bolnes: plek 3 in Google

Ook qua afbeeldingen op Google scoort Stravaganza al:
Fotografie voorbeelden ridderkerk: Een bruiloftfoto staat op plek 3

Deze zoekwoorden zijn door ons geoptimaliseerd in de website.
 

Wie is Been There Webdesign?

Been There Webdesign is een jonge onderneming in webdesign. Maar wel met 13 jaar ervaring. Na jaren van ervaring met websites en webshops bouwen voor ons familiebedrijf ben ik voor mezelf begonnen. Door deze ervaring en tussentijdse trainingen lukt het me vrijwel altijd om website's in de top 10 van Google te krijgen met enkele zoekwoorden. Enkele van onze site's domineerden jarenlang de top 10 van Google. 
 

Wat doet Been There Webdesign voor u?

Wij helpen startende ondernemers op weg met een uitstekende website. Vaak willen startende ondernemers zelf alles doen om kosten te besparen, maar vergeten dat zij daardoor omzet laten liggen. Een zelfgemaakte website en of shop scoort vaak erg slecht in Google en wordt daardoor nooit gevonden. U moet er namelijk voor zorgen dat u in de top 10 van Google verschijnt bij bepaalde zoektermen. Alleen zo zal uw site gaan scoren! Dit weet ik uit ervaring. Ik begon 15 jaar geleden met een zelfgemaakte website voor mijn onderneming. Natuurlijk scheelde mij dit een hoop geld, maar de klanten bleven ook weg. Na een jaar kwam ik erachter dat ik dit uit handen moest geven, want ik kreeg te weinig klanten en ik betaalde me blauw aan de betaalde advertenties. Na een investering van ruim 1500 Euro had ik eindelijk een site die geld voor mij verdiende en geld bespaarde op de advertentiebegroting. Toen het te druk werd, ben ik de administratie uit handen gaan geven en heb ik binnen mijn onderneming (met personeel) de functie marketing op me genomen. Waarbij ik vele SEO- en Adwords-cursussen heb gevolgd, waardoor ik echt geleerd heb hoe je een site kan laten scoren.
 

SEO

U moet het vergelijken met visitekaartjes die u laat drukken en aan Google geeft. U wil dat uw visitekaartjes bovenop de stapel liggen en klanten ze zelf pakken, ipv de visitekaartjes opdringen bij toekomstige klanten. Daar zorgen wij dus voor. Door middel van SEO technieken gaan wij uw site laten scoren. Om dit te verwezenlijken zullen we gezamenlijk uw concurrenten gaan bekijken en beoordelen, waarom zij goed scoren en anderen niet.
 

Wat voor website kunnen wij u bieden?

Wij werken alleen met de beste en makkelijkste software voor onze klanten. Onze software is ook voorzien van een SEO certificaat. Gebruiksvriendelijkheid is ons motto! Na de hele opbouw en optimalisatie van uw site of shop, leren wij u hoe de software werkt, zodat u in de toekomst alles zelf kunt aanpassen naar wens. Zo hoeft u niet bij elke aanpassing iemand in te huren voor een duur uurtarief. Hetzelfde geldt voor de webshop. Uw voorraad kan sterk wisselen. Dan is het makkelijk als u binnen enkele minuten een product kunt toevoegen of verwijderen. Maar ook de voorraad aanpassen is ene fluitje van een cent.
 

Stappenplan van uw website:

 

1. De voorbereiding van uw website

We gaan om de tafel zitten en de belangrijkste wensen op papier zetten. Aan de hand van voorbeeldwebsite's kunnen we al een idee schetsen en een layout bepalen. Daarnaast gaan we v.t.v. al nadenken over de zoekwoorden/termen die nodig zijn om uw website bij de juiste klanten te tonen. We willen immers uw doelgroep bereiken. Mensen die een bankstel zoeken, hoeven geen website's te zien over bankrekeningen, maar over bankstellen.

2. Aanmelding van uw website

als eerste gaan we een voordelige webhosting aanvragen van 19 euro per jaar. En een abonnement bepalen van de software van 5 of 19 euro per maand. deze opstartfase duurt van 48 uur. Zodra deze rond zijn, kunnen we echt pas van start. Beide bedragen vallen buiten de webdesignkosten en worden afgesloten bij bekende leveranciers van ons. We gaan alvast beginnen met het aanmelden van uw bedrijf en website bij Google, zodat zij weten wie we zijn. Zodra de software en hosting geregeld is, kunnen we van start met punt 3.

3. De opbouw van uw website

Aan de hand van de layout-wensen en zoektermen gaan we pagina's aanmaken en de navigatie op de site aanmaken. Intussen is het aan u de taak om teksten te gaan schrijven met tips van onze kant. In deze periode zullen wij nogmaals een afspraak maken om de layout te beoordelen om eventueel nog wat aan te passen. Nu ook: Favicons! Dit zijn de kleine tekentjes op de tabbladen van website's. Op onderstaande foto ziet u de door ons gemaakte favicons op de tabbladen: fototoestel, voeten en een label met logo.

Deze favicons geven uw site een professionele uitstraling (zie de groene voetjes hierboven, op de fotocamera bovenaan de site van stravaganza).


4. De afronding van uw website

We gaan nu de teksten in de site plaatsen en de teksten optimaliseren voor Google, zodat Google precies weet waar de site over gaat een aan wie ze deze moet tonen. Daarnaast gaan we op de achtergrond de metatags en titels opvoeren, zodat Google nog meer van de site weet, en pakkende titels en teksten zal tonen aan uw potentiele klanten, waardoor zij sneller op uw website zullen klikken. Als dit klaar is, zullen wij de laatste aanpassingen in de layout samen gaan doen. Wij laten u dan de aanpassingen zelf doen, wat tevens direct de training en uitleg van de software is. Zo leert u om in de toekomst zelf uw site te kunnen onderhouden. 
 

Oplevering van uw website

Na deze training is de website af en gaan we uw aanmelding bij Google afronden. Daarna heeft het 1 tot 3 maanden nodig hebben om door Google geindexeerd te worden. Na 3 maanden zullen we nog een afspraak maken en kijken hoe de site scoort. Welke zoektermen werken en welke niet. Wat kunnen we verbeteren in de teksten (en op de achtergrond) om de site nog meer klanten aan te laten brengen.
 

Interesse in een betaalbare website of webshop?

Neem dan contact met ons op via email

Bekijk ook een van onze andere geoptimaliseerde website's: 
www.devoetenvanridderkerk.nl 
De website hebben we gebouwd naar wens van De Voeten van Ridderkerk en scoort goed op de gewenste zoekwoorden in Google
 • In de top 3 van Google met zoekwoorden: pedicure, pedicure Ridderkerk en nagelbeugel Ridderkerk
 • In de top 10 van Google met zoekwoorden:nagelbeugel en ingescheurde teennagel

www.bluft-interieur.nl
Deze webshop hebben we gebouwd naar de wens van Femke en begint aardig te scoren op de gewenste zoekwoorden.
Vooral de producten waar ze mee willen scoren staan nu al erg hoog:
 • voederbakken Ridderkerk: Plek 1 in Google!
 • draadcactus: plek 2 en plek 3 in Google
 • cactus van draad: plek 1 en plek 5 in Google
 • cactus van ijzerdraad: plek 1
 • woonaccessoires Ridderkerk: plek 9 in Google
 • buitenmeubels Ridderkerk: plek 10 in Google
 • tuinmeubels Ridderkerk: plek 10 in Google